Zorgtoeslag aanvragen via Zorgtoeslag.nl

12 januari 2016

Wil je professionele hulp bij het aanvragen van zorgtoeslag? Zorgtoeslag.nl kan je daarbij helpen. Via de website kun je niet alleen zorgtoeslag aanvragen, je kunt de toeslag ook wijzigen of stopzetten.

Misschien vraag je je af waarom je zorgtoeslag via Zorgtoeslag.nl moet aanvragen. De toegevoegde waarde van de website is professionele hulp. Na je aanvraag worden alle gegevens zorgvuldig doorgenomen om na te gaan of er geen fouten inzitten. Soms kunnen de gegevens op bepaalde punten aangepast worden waardoor de zorgtoeslag die je gaat ontvangen hoger zal uitvallen. Mocht de behandelaar van de aanvraag nog vragen hebben dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Heb je liever contact per e-mail, ook dat is geen probleem.

Onafhankelijke partij

Zorgtoeslag.nl is een onafhankelijk partij en heeft verder geen connecties met de Belastingdienst bijvoorbeeld.  Het is wel zo dat de aanvraag bij de Belastingdienst door Zorgtoeslag.nl wordt ingediend. Je hoeft dit dus niet zelf te doen, Zorgtoeslag.nl zorgt dat je aanvraag correct wordt ingediend. De eenmalige kosten die hiervoor in rekening worden gebracht bedragen slechts 29,50 euro. Voor vragen over je uitkering of andere inkomensgerelateerde vragen kun je het beste een adviseur contacteren. Zorgtoeslag.nl is namelijk puur gericht op het aanvragen, wijzigen of stopzetten van zorgtoeslag.

Aanvraag annuleren

Als je gebruik maakt van de service van Zorgtoeslag.nl kun je altijd besluiten de aanvraag te annuleren. Dit kan binnen 14 dagen na het indienen van de aanvraag. Uiteraard worden er dan ook geen kosten in rekening gebracht. Heb je inmiddels al een betaling gedaan, dan krijg je het geld weer terug. Het betalen van het verschuldigde bedrag kan overigens op twee manieren. Je kunt afrekenen met iDEAL, maar je kunt ook besluiten het geld van je rekening te laten afschrijven. Als je voor de tweede optie kiest duurt het ongeveer 4 weken voordat het geld wordt afgeschreven.

Contact opnemen met Zorgtoeslag.nl

Als je een bepaalde vraag hebt kun je de meest gestelde vragen raadplegen. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je contact met Zorgtoeslag.nl opnemen per e-mail. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen, kijk voor het telefoonnummer op de website. Daar kun je ook de openingstijden vinden.

Hulp nodig?

Aanvragen, wijzigen of stopzetten van de zorgtoeslag? Regel het hier.

Vragen?

Contacteer Zorgtoeslag.